salut! adio!

CINE / UNDE / CUM / ACUM / NOIEMBRIE
 

Herta Müller

Scriitoarea germană de origine română a fost cea care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură în acest an. Juriul și-a motivat decizia prin „densitatea poeziei și sinceritatea prozei cu care a descrisplastic universul dezmoșteniților“. Herta Müller s-a născut în 1953 într-un sat din Banat și a emigrat în Germania în 1987.

Bancă de alimente
Crucea Roșie din România a lansat o campanie de colectare de alimente pentru săraci. Din anumite magazine poți cumpăra alimente pe care le vei depune apoi în containere speciale. Află mai mult de la www.crucearosie.ro.

Două milioane de milionari
Criza a făcut ravagii și în rândul celor mai bogați oameni ai lumii. Conform unui studiu Boston Consulting Group, citat de Gândul,
numărul milionarilor s-a redus în 2008 cu 17,8%, de la 11 milioane la 9 milioane. Șase ani le-ar trebui milionarilor să atingă din nou valoarea averii lor, înregistrată în 2007, de 108.500 miliarde dolari.

Fraude la examenul auto
Mașinile școlilor de șoferi vor fi dotate cu camere video și sistem GPS. „Se dorește posibilitatea verificării evenimentelor din timpul examinării“, spune chestorul Marian Tutilescu, citat de Adevărul.

Vote it up
60
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza