salut! adio!

CINE / UNDE / CUM / ACUM / SEPTEMBRIE
 

Actorie
Andreea Raicu îşi va face debutul în această toamnă ca actriţă într-un serial de televiziune. Conform ziarului Adevărul,
noua producţie va aborda teme actuale cu referire la problemele şi bucuriile generaţiei tinerelor femei. Eroinele vor fi patru femei care vor încerca să facă faţă provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani.

Teste pentru permis
Candidaţii la examenul de obţinere a permisului de conducere vor găsi întrebările chestionarelor de la proba teoretică pe site-ul Direcţiei Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule www.drpciv.ro, anunţă Evenimentul Zilei.

Doi bolnavi într-un pat
Ministerul Sănătăţii a înfiinţat Dispeceratul pentru centralizarea paturilor libere din spitale. „Dorim reducerea situaţiilor în care pacientul este transportat de la un spital la altul din lipsă de locuri şi optimizarea activităţii de tratare a urgenţelor medicale“, spune Ion Bazac, ministrul Sănătăţii.

Compania aviatică
MyAir, care efectua zboruri low cost, şi-a pierdut licenţa ca urmare a pierderilor financiare de 120 milioane de euro. Două companii s-au grăbit să preia pasagerii rămaşi pe drumuri şi să inaugureze rute pierdute de compania falimentară.

Vote it up
4
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza