salut! adio!

CINE / CUM / ACUM / AUGUST
 

Consultaţii la telefon.
Medicii de familie vor da din septembrie recomandări şi informaţii telefonice 24 din 24 de ore. În prima fază se vor înfiinţa două call-center-uri, unul în mediul urban şi celălalt în mediul rural. Şi Medlife va lansa un hotline ce va fi disponibil în schimbul unui abonament lunar, acesta fiind gratuit pentru membrii clinicii.

Secţie virtuală de poliţie.
Comisarul Christian Ciocan a anunţat de curând că Poliţia Capitalei a inaugurat o unitate virtuală similară celor din realitate. Poţi lua legătura cu poliţiştii bucureşteni pe Yahoo Messenger, la adresa dgpmb01.

Concedii.
Peste 36% din angajaţii europeni nu-şi vor lua concediu în acest an, spune site-ul CareerBuilder.com. Acelaşi procent din americanii care au răspuns la alt sondaj pe aceeaşi temă (35%) nu îşi vor lua concediu în 2009. Dintre europenii fără planuri de vacanţă, 41% au spus că principalul motiv este lipsa banilor, iar 10% că se tem să nu rămână fără loc de muncă.

Sean Penn,
laureat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în 2009, renunţă la actorie. S-a retras din două proiecte de anvergură: Cartel
şi Three Stooges,
în care urma să joace cu Jim Carrey şi Benicio Del Toro.

Vote it up
Votează
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza