Salsa cruda

Folositi manusi chirurgicale de cauciuc cand preparati o reteta picanta cu ardei iute si nu duceti mana la ochi sau la gura dupa ce le-ati scos
<p>Preparare: 20 de minute

Ingrediente

85 g ceapa rosie
3 catei de usturoi
750 g rosii
1-2 ardei iuti verzi, fara seminte si tocati
3 linguri coriandru proaspat tocat
1/2 lingurita zahar
Sucul de la 3 lamai verzi
Un praf de sare

Preparare

1. Ceapa si usturoiul se toaca foarte marunt. Rosiile se taie in patru, se scot semintele cu o lingurita si se toaca pulpa. Ingredientele trebuie tocate cu cutitul, altfel sosul este prea lichid.
2. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca bine. Se lasa
la rece, dar nu mai mult de 1 ora inainte de a se servi, pentru a se pastra aromele.</p>

Vote it up
189
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza