Salata picanta de fructe de sezon

Se folosesc orice fructe moi de sezon pentru acest amestec usor picant de arome, perfect dupa o masa condimentata.

 

<p>
Timp preparare: 20 de minute, plus 1 ora sau peste noapte pentru racire
Se obtin 4 portii

O portie contine:
Calorii 160
Glucide 31 g
Proteine 2 g
Grasimi 4 g (grasimi saturate 3 g)

Ingrediente:

1 mango mare
125 g boabe de struguri negri fara samburi, taiate in jumatati
125 g boabe de struguri albi fara samburi, taiate in jumatati
125 g piersici descojite, curatate de samburi si taiate felii
125 g capsuni curatate de codite si taiate in jumatati sau in sferturi, in functie de marime
25 g cocos deshidratat, neindulcit
30 g zahar pudra
Un varf de cutit praf de chilli
Un varf de cutit praf de mustar
Sare

Preparare:

1. Se descojeste fructul de mango, se scoate samburele si se taie pulpa felii subtiri.

2. Se pun feliile de mango intr-un castron mare si se adauga strugurii albi si negri, piersicile si capsunile.

3. Se macina fin cocosul intr-o rasnita sau intr-o piulita. Se adauga zaharul, praful de chilli, mustarul si un varf de sare si se amesteca bine.

4. Se adauga mixtura de cocos peste fructe, se amesteca bine, se acopera si se pune la frigider pentru cel putin 1 ora sau peste noapte, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
</p>

Vote it up
146
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza