Timp preparare: 15 minute
Se obtin 4 portii
O portie contine:
Calorii 38
Glucide 7 g
Proteine 2 g
Fara grasimi
Ingrediente:
125 g varza alba taiata fideluta
125 g morcovi rasi
Pentru sos:
125 g iaurt degresat
1 lingura ceapa rosie, tocata marunt
1 ardei iute verde, fara seminte, tocat, optional
2 linguri corinadru proaspat, tocat
1 lingurita sos de menta sau 1 lingura menta proaspata si 1 lingura otet de vin alb
Un praf de sare
1/2 lingurita zahar
Ornare:
1/2 lingurita cumin macinat si 1/2 lingurita boia
Preparare:
1. Se pun varza si morcovii intr-un castron mare.
2. Pentru prepararea sosului, se amesteca toate ingredientele si se bat cu o furculita pana amestecul este bine omogenizat.
3. Se toarna sosul peste morcovi si varza, se presara cumin si boia si se serveste.