S-a lansat noua Dacia break

Producatorul de automobile de la Mioveni a prezentat, in premiera mondiala, la Geneva, noul Logan MCV
 

<p>

Dupa noile Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia isi reimprospateaza si restul gamei. Astfel, Dacia a prezentat, marti, la Salonul Auto de la Geneva, noul Logan MCV.

Lansat in 2006, break-ul Logan MCV a fost achizitionat de peste 380.000 de clienti din peste 40 de tari. 


Noul MCV adopta un stil exterior mai modern, specific modelelor break si un design interior un pic mai atragator. Masina are dimensiuni destul de mari, ceea ce ii confera un spatiu interior generos, cu cinci locuri, precum si un portbagaj cu un volum de 573 litri.


Printre dotarile disponibile in serie, inca de la primul nivel de echipare, se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale (pentru toate pietele unde se comercializeaza motoare Euro5) si bancheta spate rabatabila 1/3-2/3. De asemenea, masina vine cu o gama destul de variata de  de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode, dar si cu o motorizare noua – propulsorul pe benzina TCe 90.

Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandata incepand din al doilea trimestru 2013, la preturi relativ similare cu cele ale primei generatii.

</p>

Vote it up
527
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza