Recomandare pentru fericire

La Salonul de Carte Bookfest 2011, vei putea descoperi si cum poti face “Exercitii pentru fericire” 
<p>Una dintre cele mai asteptate lansari de carte din cadrul Salonului Bookfest 2011 va avea loc duminica, de la ora 12.00, la standul editurii Tritonic. Este vorba de volumul "Exercitii pentru fericire", de Adriana Petrescu, o carte care povesteste tuturor despre acest sentiment pe care unii dintre noi il cauta cu obstinatie.

“Cartea nu isi propune sa schimbe vieti, ca sa se intample asta. Zilnic intalnesc oameni care vor sa fie fericiti, dar nu fac nimic pentru asta. A fi fericit fara sa faci zilnic pasi marunti, in a da la o parte balastrul social, este imposibil. Am uitat sa zambim, am uitat sa ne relaxam si traim cu iluzia ca la un moment dat, toate grijile fiind rezolvate, fericirea va veni ca un dar suprem. Ea nu va veni niciodata, asta pentru ca fericirea este parte din noi, ea trebuie doar redescoperita”, spune Adriana Petrescu.
Pagina cu pagina, cititorul poate descoperi lumea in care traieste si care poate nu il mai bucura demult, oferindu-i, in acelasi timp, si solutii simple care ii sunt la indemana.

O alta lansare mult asteptata la Bookfest este cea a jurnalistului Adrian Georgescu,  cu volumul „Cateva sfarsituri de lume”. Potrivit autorului, cartea este o culegere de noua povestiri fic\ionale, fiecare prezentand, intr-un stil original, un (im)posibil capat de linie pentru omenire. “Un Purgatoriu birocratizat, o revolutie a masinariilor, povesti de dragoste ale unor automobile ori ale unor particule subatomice, drama unor oameni care nu mai au voie sa moara, toate se amesteca intr-un vartej de genuri, terminat fie cu un hohot de ras, fie cu un nod in gat”, spune Adrian Georgescu.</p>

Vote it up
423
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza