Reader’s Digest premiaza increderea!

Indrazneste si tu sa participi la concurs si ti-ai putea vedea numele publicat in ziar printre castigatori!
 
<p>In afara marelui concurs anual – cel de Al Saptelea Concurs Reader’s Digest - pe intreg parcursul anului organizam extrageri si oferim sanse de castig a numeroase alte premii in obiecte sau bani.  Sunt concursuri pregatite special pentru anumite oferte sau care se desfasoara pe perioade mai scurte de timp. Cei care se hotarasc sa aiba incredere in ofertele noastre si sa raspunda, pot constata ca increderea si curajul de a participa le-au fost rasplatite.
Acesta este si cazul celor 6 castigatori extrasi luna aceasta si ale caror nume vor fi publicate in editia de azi, 29 octombrie, a ziarului Romania Libera.

Premiul Instant nr. 3 in valoare de 2.000 EURO si-a aflat castigatorul pe 18 octombrie in persoana doamnei NADIA MORARU din TECUCI, JUD. GALATI.

Iar Premiul Instant Regional, in valoare totala de 3.500 EURO, a fost conceput in asa fel incat 5 persoane sa se bucure de el. Astfel, pe 27 octombrie au fost extrase 5 nume care vor avea luna aceasta 700 EURO in plus in cont. Norocosii castigatori sunt:
PETRU DAN din Timişoara, Judetul Timiş
ELENA CERCHIA din Constanţa, Judetul Constanţa
ELISAVETA SCHIFIRNEŢ ŞUŢU din Piatra Neamţ, Judetul Neamţ
GHEORGHE BABONEA din Băicoi Judetul Prahova
ANTAL SZOTAK din Satu Mare, Judetul Satu Mare

Indrazneste si tu sa participi la concurs si ti-ai putea vedea numele publicat in ziar printre castigatori!</p>

Vote it up
363
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza