Puteti face exercitii fizice chiar si la birou

Daca va petreceti cea mai mare parte din zi stand la birou, exersati zilnic 10 minute
 

Daca va petreceti cea mai mare parte din zi stand la birou, exersati zilnic 10 minute, pentru a va dezvolta rezistenta fizica. Iata cateva exercitii pentru brate:

Impingeri de jos in sus. Asezati palmele sub birou, cu coatele indoite. Impingeti in birou, ca si cum ati incerca sa-l ridicati. Mentineti incordarea cat numarati pana la cinci, relaxati-va, apoi repetati.

Impingeri de sus in jos. Asezati palmele pe birou, cu coatele indoite. Apasati biroul cu toata forta. Mentineti in timp ce numarati pana la cinci,
relaxati-va, apoi repetati.

Flotari la birou. Stati la o jumatate de metru de birou. Aplecati-va in fata din glezne si asezati palmele pe birou. Corpul dvs. trebuie sa formeze o linie dreapta de la glezne pana la cap. Indoiti coatele si simultan coborati pieptul spre birou. Indreptati coatele, pentru a va ridica. Mentineti coatele apropiate de corp in timpul exercitiului.

Exersati o postura corecta. Cand faceti efortul sa stati cu spatele drept, va contractati zeci de muschi, de la picioare pana la gat. Acest lucru arde calorii si fortifica muschii. Incercati sa va mentineti o postura buna, cu picioarele bine infipte in sol, genunchii usor indoiti, pieptul deschis, umerii relaxati si capul sus. Iata un alt exercitiu secret: imaginati-va ca strangeti un creion intre omoplati si trebuie sa tineti muschii incordati, pentru ca acesta sa nu cada. De fiecare data cand sedeti sau stati in picioare cu spatele mai drept, va exersati muschii spatelui si muschii centrali.

Vote it up
117
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza