Pulpa de miel in stil italian

Daca vei pune pe masa aceasta friptura delicios asezonata, iti garantam ca niciun musafir nu va ramane flamand
 
<p>
Ingrediente:

o jumatate sau doua treimi cana suc de lamaie
o jumatate cana ulei de masline
2 linguri oregano uscat
2 lingurite seminte de mustar, macinate
1 lingurita praf de usturoi
4 catei de usturoi, maruntiti
1 pulpa de miel fara os (2-2,5 kg)

Preparare:

Intr-un castronel, se combina sucul de lamaie, uleiul si condimentele. Se toarna jumatate din aceasta marinata intr-o punga de plastic resigilabila; se introduce carnea.

Se inchide punga si se scutura bine; se pune la frigider pentru cel putin 2 ore sau se lasa peste noapte. Se acopera restul de marinata si se pastreaza in frigider.
Se scurge carnea. Se asaza, cu partea grasa in sus, pe gratarul unei tavi putin adanci. Se baga in cuptor, la 160°C, neacoperita, timp de 2 1/4-3 ore sau pana se face, dupa gust, ungand-o ocazional cu marinata pastrata.
Se lasa sa stea 10-15 min. inainte sa se taie in felii.
 
Pentru mai multe retete culinare acceseaza site-ul www.lumearetetelor.ro
</p>
Vote it up
189
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza