Pui pane umplut cu branza

O reteta in care pieptii de pui pane au o umplutura delicioasa facuta din maghiran si crema de branza degresata.

 

Preparare: 30-40 de minute
La foc: 20-25 de minute
Se obtin 4 portii

O portie contine:
Calorii 310
Glucide 17 g
Proteine 50 g
Grasimi 5 g (grasimi saturate 2 g)

Ingrediente

4 piepti de pui, dezosati si fara piele,
de aproximativ 175 g fiecare
Pentru umplutura:
100 g crema de branza degresata
15 g pesmet alb
1 galbenus
2 linguri maghiran tocat
Piper negru
Pentru crusta:
1 lingura faina alba
1 albus
50 g pesmet alb fin
1 lingurita boia
Ornare: 1 lingura patrunjel proaspat tocat si cateva crengute intregi

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 220 de grade. Se pune fiecare piept de pui intre doua folii. Se subtiaza usor pieptii de pui intinzandu-i cu un facalet. Apoi se taie un buzunar adanc in fiecare piept.
2. Pentru prepararea umpluturii, se amesteca crema de branza, pesmetul, galbenusul, maghiranul si piperul dupa gust. Umplutura pregatita se introduce in fiecare buzunar cu o lingura. Se reface forma pieptilor si se inchide fiecare buzunar cu cate o scobitoare mica.
3. Pentru crusta puneti faina pe o farfurie mare. Bateti albusul intr-un castron mai putin adanc. Puneti pesmetul pe o farfurie.
4. Treceti fiecare piept de pui prin faina, apoi prin albus si in final prin pesmet, pre­sandu-i usor.
5. Se pun pieptii de pui intr-o tava care nu lipeste si se presara boia peste ei. Se introduce tava la cuptor si se lasa sa se coaca 20-25 de minute pana cand lichidul care se scurge din piepti, atunci cand sunt intepati, este limpede.
6. Se scot scobitorile din piepti, se orneaza cu patrun­jel si se servesc.

Vote it up
60
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza