Program de susținere a tinerilor talentați

Poți aplica pentru burse pe educație pentru tineri între 6 și 20 de ani. 
 

Până pe 31 octombrie, elevi, părinți, bunici, profesori, mentori, oameni din organizații de educație pot recomanda copii și tineri care fac performanță pentru burse în valoare de 100.000 lei. Domeniile în care aceștia ar trebui să performeze sunt artă și design, științe exacte și sport. Excelenta în educație este parte din programul de responsabilitate socială al companiei Porsche România, dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară, numit Mobilizăm Excelența. Organizatorii vor oferi între 3 și 10 burse pe educație tinerilor care au nevoie de fonduri pentru a performa mai departe.

Înscrierile solicitanților de burse se fac în perioada 21 septembrie și 31 octombrie 2015, ora 23:59, pe site-ulmobilizamexcelenta.ro, urmând ca selecția și anunțul câștigătorilor să fie făcute în lunile noiembrie și decembrie 2015.

Programul susține tinerii din categoria de vârstă 14-20 de ani talentați în artă și design

Talentul artistic se poate manifesta devreme, însă determinarea și performanța în folosirea talentului pentru obținerea performanței se văd în timp. Iar organizatorii își propun să ajungă la tinerii cu talente artistice din categoria de vârstă 14-20 de ani, pentru că aceasta este perioada în care talentul a avut timp să fie dovedit, iar performanța și determinarea de a urma o carieră în domeniu este vizibilă.

Orice tânăr sau tânără grafician, arhitect, web designer, pianist, violonist, balerin, etc poate aplica cu un portofoliu si/sau recomandare pentru una din aceste burse.

Mai multe detalii aici:

Vote it up
130
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza