Primul site care îți programează vacanța

Utilizatorii vor câștiga “timp, bani și mai multă vacanță”
 

Pentru cei care vor să plece în vacanță, dar nu au timp să caute printre miile de oferte ale agențiilor de turism, a apărut site-ul saveyourholiday.com. Site-ul oferă sugestii de vacanță pentru orice dorință, oricât de îndrăzneață, soluțiile fiind personalizate și adaptate profilului fiecăruia dintre utilizatori.

Construit din dorința de a-i ajuta pe cei care nu au timpul sau disponibilitatea pentru a-și organiza vacanța așa cum și-o doresc, saveyourholiday.com deține secțiuni specializate, unde inițiatorii acestui proiect își prezintă experiențele trăite peste tot în lume, de la destinațiile cele mai la îndemână, precum Bulgaria, la cele mai neobișnuite, cum sunt insulele izolate din largul coastelor Braziliei, unde nu există mijloace de transport pe bază de benzină). Site-ul încearcă să propună destinații inedite, la fel de interesante, dar nu atât de invadate de turiști, ca destinațiile consacrate oferite de agențiile de turism.

“După ani buni în care am ajuns prin tot soiul de locuri - care mai de care mai frumoase - , încercăm să le arătăm oamenilor că pot avea "mai multă" vacanță pe bani mai puțini. Oferim primul serviciu de căutat vacanțe potrivite pe bugetul omului, dar mai ales verificate. Adică nu recomandăm vreun hotel sau vreo destinație fără să verificăm dacă sunt în regulă și, mai ales, dacă se potrivesc cu ce vrea omul care pleacă în vacanța cu pricina. Nu facem turism. Nu vindem hoteluri, nu vindem vacanțe, ci vindem timp celor care n-au chef, n-au vreme sau, pur și simplu, nu știu cum să găsească locurile care să le ofere vacanța pe care o merită, după câte o jumătate de an de muncă.”, a declarat Octav Tănase, inițiatorul proiectului.

Vote it up
221
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza