Primul club de dezbateri in engleza

British Council ii provoaca pe liceeni sa isi dezvolte abilitatile de vorbire in public in limba engleza 
<p>Intitulat Debate@British, cursul de initiere se va desfasura in perioada 9 mai – 27 iunie 2011 si va avea loc saptamanal, la sediul British Council Bucuresti, din Calea Dorobantilor. Inscrierile pentru club se desfasoara in perioada 3 – 6 mai, iar participantii vor beneficia de un abonament gratuit la biblioteca @British timp de un an.
Pentru a se inscrie la Debate@British, elevii trebuie sa sustina un interviu de testare a nivelului de cunoastere a limbii engleze. Taxa de participare la clubul de dezbateri este de 500 lei si poate fi achitata in momentul inscrierii, la sediul British Council. Pentru inscriere este necesara prezentarea rezultatului interviului sau copia certificatului de limba engleza. Totodata, minorii trebuie sa fie insotiti de unul dintre parinti.
Cursul de initiere va incepe luni, 9 mai, si se va desfasura saptamanal, intre orele 18.30 - 20.30, la sediul British Council din Bucuresti, pana pe 27 iunie.
British Council isi doreste sa incurajeze astfel liceeni sa isi extinda cunostintele de limba engleza si sa isi dezvolte gandirea analitica, tehnicile de persuasiune si calitatile oratorice. Mai mult decat atat, cursantii vor avea posibilitatea sa invete de la traineri autorizati ai Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica ARDOR Muntenia, campioni ai competitiilor de dezbateri nationale si internationale.</p>
Vote it up
175
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza