Primul circ cu drone din lume

Organizat de o companie olandeză, pe un stadion din Amsterdam
 

Un concert ale cărui vedete vor fi ansambluri de roboți și drone va fi organizat de o companie olandeză pe Amsterdam Arena, cel mai mare stadion din această țară, relateaza Mediafax.

Evenimentul, denumit "primul circ cu drone din lume", va avea loc pe Amsterdam Arena din Olanda. Protagoniștii show-ului - roboți și drone - vor fi echipați cu diverse lasere și proiectoare. Pe scenă vor fi amenajate circuite de curse auto la care participă diverse mașini conduse de oameni.

"În acest show exploziv și care generează multă energie, dronele vor ocupa centrul scenei, unde vor prezenta un amestec de muzică, spectacole video, proiecții și efecte speciale", au precizat organizatorii proiectului.

"Concertul AIR2015 va oferi spectatorilor posibilitatea de a experimenta o varietate de numere de balet și muzică, curse și lasere, circ, iluzii și o întreagă magie oferită de sute de drone".

Primul show din cadrul conceptului AIR2015, la care vor participa câteva sute de drone, este programat pentru acest an. Concertul este organizat de compania Fjuze în colaborare cu Forțele Aeriene Regale din Olanda, iar data la care va avea loc evenimentul nu a fost deocamdată anunțată.

Sursa: HotNews.ro

Vote it up
262
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza