Prima productie TV pentru online

S-a lansat joi, 25 septembrie, din bucataria actorului Andrei Aradits
 

 

Un proiect inedit a fost lansat in aceasta saptamana, o prima productie TV, dar care va fi dedicata mediului online. Este vorba de o emisiune romaneasca de divertisment in bucatarie, care il are drept protagonist pe actorul Andrei Aradits. Este vorba de un serial cu episoade a cate 10-15 minute fiecare, care ne prezinta intr-un mod amuzant cum artistul invata sa gateasca retete dificile, in contrapartida cu un bucatar profesionist care le pregateste impecabil.
 
Chiar daca serialul a fost gandit ca un proiect online, fiind difuzat pe platforma http://www.singurcook.ro, filmarile au fost realizate dupa standardele si rigorile televiziunii. Si chiar in bucataria personala a actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina.
 
Andrei are cateva justificari pentru investitia intr-o astfel de calitate a unui format pentru online: "In primul rand, m-am gandit ca daca tot fac ceva sa incerc sa-l fac bine. In al doilea rand, vreau ca proiectul sa fie oricand adaptabil si pentru TV, in caz ca se cere."
 
Un alt motiv care l-a impulsionat pe Andrei sa investeasca in calitate e acela ca isi doreste sa faca parte dintre cei care incearca sa schimbe ceva in online-ul romanesc. "Vreau sa fiu printre pionierii care rup un cerc vicios. Calitatea productiei video pe online-ul romanesc e saraca deoarece consumul e mai mic, iar bugetele mari de publicitate se afla inca in televiziune. Dar, cred ca acest lucru va incepe sa se schimbe curand. Consumul produselor de divertisment online creste, iar controlul publicitatii e mai cinstit si mai riguros cuantificabil in acest spatiu", spune el.
 
Primul episod a fost lansat joi, 25 septembrie, odata cu blogul www.singurcook.ro. Emisiunea nu este una didactica de cooking, ci este o abordare din perspectiva entuziastului. "Daca mie imi iese reteta, sigur iti iese si tie!", este ceea ce vrea sa transmita intr-un mod amuzant Andrei Aradits spectatorilor sai.  
 
Actorul este cunoscut publicului larg din show-uri de divertisment TV, din reclame, seriale TV si piese de teatru. E un familist convins dar, in acelasi timp, e o figura atipica familistilor prin atitudine si creativitate. Iar serialul Singur Cook va dovedi inca o data talentul de actor, dar si de producator. 
Vote it up
441
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza