Prima lectie de zbor

Copiii pasionati de avioane pot participa, pe 1 si 2 iunie, la zboruri speciale si lectii de pilotaj organizate de Tarom
 
<p>
Cu ocazia Zilei Copilului, Tarom organizeaza o serie de zboruri speciale dedicata copiilor, in cadrul careia cei mici pot asista si la lectii de pilotaj pe intelesul lor.

Zborurile de anul acesta vor avea loc in zilele de 1 si 2 iunie. Copiii vor face cunostinta cu echipajul, vor afla lucruri noi despre activitatea de pilot si etapele unui zbor si vor putea vizita cabina pilotilor. La final, vor primi o diploma de pilot junior, o insigna de pilot si un mic manual de zbor.

Cursele se vor desfasura dupa urmatorul program: 1 iunie, orele 14.40 – aeronava de tip A318, 2 iunie, orele 11.00 – aeronava de tip ATR72, orele 13.00, aeronava de tip ATR72.

Fiecare zbor va dura aproximativ 40 de minute, decolarea si aterizarea avand loc pe Aeroportul International „Henri Coanda”. La zbor pot participa copiii cu varste intre 5 ani impliniti si 18 ani neimpliniti. Cei cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani trebuie sa fie insotiti obligatoriu de o persoana majora. Tariful promotional este de 10 lei de copil si 200 lei de adult. 

Biletele pot fi achizitionate de la orice agentie Tarom din Romania, iar locurile sunt limitate. Mai multe informatii, pot fi obtinute la numerele de telefon 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti) si 021.204.64.64  (pentru restul tarii).
</p>

Vote it up
240
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza