Emmy pentru povestea artistului vagabond

Filmul despre Ion Barladeanu, eroul unui reportaj Reader's Digest, a fost distins cu un premiu Emmy  
 
<p>Va amintiti povestea lui Ion Barladeanu, vagabondul artist ale carui colaje si viata au uimit Parisul si au starnit interesul cuplului Pitt-Jolie? V-am prezentat omul si opera in editia din iunie 2010 a revistei noastre.  
 
Acum, povestea merge mai departe. La 22 noimebrie 2010, in cadrul celei de a 38-a ceremonie de decernare a premiilor Emmy International, eveniment care a avut loc la New York, documentarul "Lumea vazuta de Ion B.", produs de HBO Romania si Alexander Nanau Production, a fost distins cu premiul Emmy la cea mai importanta categorie: Arts Programming Award (vezi la iemmys.tv). 
 
"Lumea vazuta de Ion B." este primul documentar original HBO din Europa Centrala care a fost nominalizat la cele mai importante premii de televiziune din lume, precum si singurul din Europa Centrala care a concurat in acest an la un premiu Emmy International. Documentarul a avut premiera romaneasca anul trecut, in 17 decembrie 2009 si a fost pana acum selectionat in peste 30 de festivaluri. Cel mai recent a fost  Festivalul de la Bratislava.  
 
Citeste aici povestea incredibila a artistului descoperit de un galerist la ghena de gunoi </p>
Vote it up
221
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza