Termeni si conditii

 
Declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Tarsago Romania SRL si de catre eventualele persoane împuternicite ale acesteia precum si partenerilor de afaceri ai Tarsago Romania SRL în România / Uniunea Europeana în scopurile indicate. Fac aceasta declaratie si imi exprim consimtamantul, cunoscand drepturile de care beneficiez conform Legii 677/2001.
 
ACCEPT COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA TARSAGO ROMANIA SRL SI PARTENERII SAI
 
Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator si reprezentantul acestuia oricare si toate drepturile ce le sunt conferite în acest sens de Legea nr. 677/2001 mentionata mai sus, inclusiv dar fara a se limita la drepturile mentionate de art. 12 - 15 din aceasta lege, si anume dreptul de acces, de interventie si de opozitie în legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
Scopul tuturor operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul Tarsago Romania SRL având numarul de operator 650/2013 este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor, prin mijloace de genul postei, al postei electronice, SMS sau mijloace de marketing la distanta, altele decât modalitatile promotionale obisnuite.
 
Tarsago Romania SRL va putea trimite datele dumneavoastra personale unor parteneri de afaceri in scopul primirii de oferte comerciale din partea acestora.
 
Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre, contactati Serviciul Clienti, Str. Delea Noua Nr. 2, Corp Matei Basarab, sector 3, Bucuresti, Telefon: 021.201.99.99.