Premii pentru copiii informati

Saferpedia si Reader’s Digest ii premiaza pe pustii care stiu cum sa se protejeze pe internet 
 
<p>Saferpedia.eu – prima enciclopedie online cu termeni si definitii despre siguranta pe Internet –, impreuna cu Reader’s Digest Romania, ECDL Romania, Kaspersky Romania, Bitdefender Romania si UPC ii premiaza pe copiii care demonstreaza ca sunt informati in domeniu.

Pentru asta, participantii la cocurs trebuie sa fie printre cei mai activi utilizatori ai Saferpedia, prin adaugarea de termeni si definitii, completarea sau modificarea celor existenti. Astfel, dovedesc ca stiu, ca s-au informat si impartasesc din cunostintele lor si altora.

Copiii sunt asteptati pe Saferpedia.eu, unde isi pot crea un cont si contribui cu informatiile si cunostintele lor la dezvoltarea continutului Saferpedia!
Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

Premiile oferite constau in enciclopedii Reader’s Digest, licente antivirus si vouchere de certificare ECDL WebStarter (pentru cei care vor sa invete cum sa realizeze un site web)

Concursul se desfasoara incepand de pe 15 iulie si pana pe 15 Septembrie 2011, iar castigatorii vor fi publicati atat pe Saferpedia.eu, cat si pe www.sigur.info la 1 Octombrie 2011.

Reader’s Digest desfasoara, in prezent, la nivel european, o ampla campanie prin care cere implementrarea Butonului de Siguranta pe Internet, menit sa-i apere pe copii de agresiunile din mediul online. Afla mai multe amanunte de pe site-ul special dedicat campaniei sau de pe pagina de Facebook , acolo unde te poti si alatura campaniei.</p>

Vote it up
186
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza