Povestea spicului de grau

Asa se numeste cel mai nou atelier dedicat copiilor si parintilor, organizat de Teatrul Ion Creanga
 
<p>
Atelierul se va desfasura pe 1 iulie, de la ora 18.00, la Sala Studio, din Bd. Gh. Magheru, fiind dedicat copiilor intre 3 si 6 ani. Evenimentul este dezvoltat in cadrul programului "Educatia Timpurie. Teatru pentru 0-3 ani", initiat in 2005 de Teatrul Ion Creanga, in parteneriat cu Centrul de Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step.

Pornind de la ideea ca painea este mai mult decat un aliment, ca nimic nu este mai bun decat o bucata de paine calda si proaspat scoasa din cuptor, masa de pranz nu este privita doar ca o simpla masa, ci ca moment de reunire a familiei. 

Painea, framantarea aluatului si jocurile propuse sunt o incursiune in clipele copilariei, o intoarcere in timp la vremurile cand mamele si bunicile framantau cu dragoste aluatul, impartind apoi painea aburinda. Povestea spicului de grau si a painii ne aduce in atentie un pic din parfumul aromat al copilariei.

Coordonatorii Voicu Hetel si Julieana Draghici ii vor indemna pe participanti sa se joace pe rand cu fiecare ingredient in parte.


             
Inscrieri se pot face inscrieri@teatrulioncreanga.ro pana vineri, 29 iunie, ora 16.00. Informatii necesare: nume parinte, date de contact, nume si varsta copil. Atelierul este gratuit si participarea se va face in ordinea inscrierilor, cu o confirmare vineri din partea organizatorilor. Numarul maxim de participanti este de 15 copii si 15 parinti.

Mai multe informatii se pot obtine de pe site-ul Teatrului Ion Creanga.

</p>
Vote it up
87
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza