Poti sa-ti votezi programul TV

Pana pe 15 decembrie, romanii pot alege ce program vor sa urmareasca chiar in Seara de Craciun, pe Discovery Channel 
 
<p>Acestia pot alege dintre cinci premiere difuzate in acest an – Ce sunt in stare sa fac, Instructie infernala, Supereroii lui Stan Lee, Tyson si porumbeii si Goana dupa aur: Alaska.

Programul care va intruni cele mai multe voturi pe pagina de Facebook a Discovery Romania va fi difuzat in Seara de Craciun de la ora 22.00. In plus, in perioada 24-31 decembrie, Discovery Channel va difuza, incepand cu ora 11.00 sau 12.00, “maratoane” din cele mai indragite show-uri ale anului, precum Top Gear, Curiosity  sau Tehnici esentiale de supravietuire. 

Iata care sunt programele supuse votului

Ce sunt in stare sa fac?
Programul urmareste oameni obisnuiti  care au sansa sa puna mana pe masinarii mari, care in mod normal nu le-ar fi deloc la indemana. Aceste echipamente pot sa distruga o cladire sau sa ia viata cuiva cat ai clipi, ceea ce ii pune pe participanti intr-o situatie dificila. Fiecare dintre ei participa la o tabara de instruire de sapte zile, in care interactioneaza direct cu tot felul de masinarii, ca intr-o scoala, pentru ca in final sa aiba sansa de a-si folosi priceperea in lumea reala.

Instructie infernala
De la modul in care actioneaza scafandrii si lunetistii, pana la interventii ale paramedicilor aflati in misiuni de salvare, programul iti dezvaluie efortul trupelor de elita si modul in care actioneaza in cele mai aprige conditii.

Supereroii lui Stan Lee
Prezentat de Stan Lee, co-creatorul personajelor Spiderman si X-Men, programul isi propune sa gaseasca oameni adevarati cu puteri supraomenesti.

Tyson si porumbeii
Fostul campion de categoria grea, Mike Tyson, impartaseste publicului povestea vietii lui si dragostea sa pentru pasari, in acest program surprinzator.

Goana dupa aur: Alaska
In conditiile crizei economice, sase barbati pun totul la bataie si incearca sa se imbogateasca plecand in salbaticia din Alaska, sa caute aur. </p>

Vote it up
184
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza