Portia de Sanatate

Stiai ca sanatatea este de acum in mainile tale?
 
<p>Din 8 februarie Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc „Portia de sanatate” ! 12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase!
Timp de 12 saptamani, Jurnalul National iti aduce in fiecare marti un proiect plin de... „viata”! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Stim cu totii cat de mult conteaza sanatatea, dar invatam sa o apreciem abia atunci cand o pierdem! Te sfatuim sa incepi sa ai grija de sanatatea ta chiar acum si cu siguranta vei primi cea mai pretioasa rasplata: te vei simti bine in fiecare clipa.
Si pentru ca in fiecare saptamana sa stii din ce in ce mai multe despre cum sa iti mentii starea de bine, Jurnalul National iti aduce colectia Portia de sanatate - 12 volume care descriu in amanunt metode de prevenire si tratare a celor mai frecvente boli. Aceasta colectie te va ghida in aplicarea unor tratamente simple si nepericuloase pe care ti le vei putea administra tie sau celorlalti membri ai familiei în cazul unor afectiuni usoare sau în asteptarea consultului medical. Iti propunem ca folosindu-te de informatiile din aceasta colectie sa adopti obiceiuri de viata si regimuri alimentare sanatoase, care amelioreaza, uneori chiar spectaculos, starea ta de sanatate. Pentru a te scuti de timp si efort, am adaugat si o lista de retete gustoase si usor de preparat din alimentele recomandate, retete pe care le vei gasi în ultima sectiune a fiecarui volum si care iti vor dovedi ca a mânca sanatos nu înseamna a te priva de placerea gusturilor. Cumparand aceasta colectie vei avea mereu la indemana informatii utile, structurate coerent, limpede si concis care sa te ajute sa iti mentii sanatatea.
Primul volum al seriei descrie acneea, alergiile, anemia si anxietatea, cu cauzele si simptomele lor, propunând un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la îndemâna: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, presopunctura, masajul, alimentele benefice ori nocive. În continuare, sunt prezentate pe larg doua terapii importante recomandate în cazul afectiunilor din volum: homeopatia si auriculoterapia, cu principiile care stau la baza lor, bolile pe care le pot trata, masura si modul în care le putem folosi singuri si cazurile în care trebuie sa apelam la specialisti, doua suplimente alimentare importante, fierul si vitamina C, precum si sase dintre plantele recomandate în cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente în acest volum.
Afla totul despre sanatatea ta, numai cu Jurnalul National! </p>

Vote it up
540
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza