Pericol de astm pentru bebe

Electrocasnicele folosite in timpul sarcinii predispun copilul la astm, arata ultimele studii in domeniu 
 
<p>Femeile insarcinate care folosesc cuptorul cu microunde, uscatorul de par si alte electrocasnice isi expun copilul unui mare pericol: riscul de a face astm e de trei ori mai mare, conform unui studiu recent, citat de dailymail.co.uk.

Concluziile au fost date de un studiu care se bazeaza, in mare parte, pe un experiment in cadrul caruia au fost adunate datele a peste 800 de femei in timpul sarcinii. Expertii au monitorizat expunerea lor la diferitele campuri magnetice generate de electrocasnice. Studiul desfasurat pe durata a 13 ani a urmarit evolutia sanatatii copiilor.

“Mesajul e cat se poate de limpede: expunerea la campuri electromagnetice nu este buna si trebuie sa dam atentie efectelor pe care acestea le au asupra sanatatii noastre", a declarat autorul studiului, De-Kun Li, epidemiolog din Oakland, California.

Din npacate, nu exista nicio cale de a stopa expunerea la asemenea campuri electromagnetice exceptand indepartarea de obiectele electrocasnice. “Femeile gravide ar trebui sa limiteze pe cat posibil utilizarea acestor obiecte si sa nu stea in apropierea lor cata vreme sunt folosite", a mai declarat De-Kun Li.</p>

Vote it up
128
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza