... pe care nu ţi le va spune cel care-ţi livrează pizza

 

Te rog, fă-ţi lista cu ingrediente înainte de a suna. Şi nu uita: e vorba doar de o pizza, nu de un angajament pe viaţă.

Ne dăm seama când ne apelează copiii în joacă. Nu-şi pot schimba vocea prea mult.

Dacă scap pizza în drum spre tine, uneori scutur cutia până ce mozzarela se aranjează la locul ei.

Ai răbdare! Este nevoie de 20 de minute pentru ca aluatul să devină o pizza cu blat rumenit. Şi, în afară de asta, mai pune la socoteală şi timpul care îmi trebuie ca să ajung la tine acasă.

Există zone în care un tânăr care iese din maşină cu o pizza în mâini riscă să fie jefuit, pentru că e clar că are bani la el. Din acest motiv, nu livrăm pizza în anumite zone.

Când vezi că sunt ud leoarcă şi tremur în ploaie, nu e deloc drăguţ să-mi închizi uşa în nas ca să cauţi bani de bacşiş printre pernele de pe canapea.

Când deschizi uşa, închide mobilul sau lasă-l undeva jos. E o dovadă de bun-simţ.

Aş prefera să ai un tricou pe tine (şi nişte pantaloni) când ajung la tine acasă.

Bacşişul trebuie să se încadreze între 10 şi 15% din comandă. Dacă vei comanda pizza de câteva sute de lei pentru o petrecere, dar îmi vei da bacşiş trei lei, ei bine, să ştii că nu voi fi încântat.

Cu cât o casă e mai impunătoare, cu atât pare să fie mai burduşit portofelul. Dar, din păcate, cele mai grase bacşişuri vin de la cei din clasa medie şi joasă, pentru că ei înţeleg cel mai bine prin ce trecem.

Ţin minte toţi clienţii care nu lasă bacşiş. Nu voi face nimic ca să-mi pun în pericol locul de muncă, dar la următoarea comandă nu-ţi garantez că apa minerală va mai fi acidulată.

Bat la uşă de trei ori şi sun la telefon de două ori. Dacă nu răspunzi, nu suna mai târziu să te plângi că nu ţi-ai primit mâncarea. Nu pot aştepta la infinit.

Odată, un tip a comandat o pizza doar pentru a fi ajutat să-şi transporte canapeaua pe scări. Am fost de acord şi mi-a oferit ceva bani, pe care i-am acceptat.

Vote it up
34
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza