Pe mare cu vaporasul

Cei care decid sa isi petreaca concediul pe litoralul romanesc pot face, la Costinesti, o plimbare cu vaporasul, in largul marii 
 
<p>Tot la Costinesti se pot inchiria: hidrobiciclete, caiace, barci. Astfel de plimbari se pot face si din Mamaia, care ofera in plus ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si scoala de yachting, tractari cu banane gonflabile, tractari cu colaci gonflabili, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip catamaran si caravele.

In centrul statiunii Costinesti, atat pe lacul din localitate, cat si pe digul de la mare, se afla mai multe debarcadere de agrement, informeaza cugetliber.ro. De la hidrobiciclete pana la plimbari romantice cu vaporasul, aici poti gasi orice inseamna agrement ecologic pe mare.

De la debarcaderul de pe lac poti inchiria:
- hidrobiciclete - 25 lei / ora
- caiace - 15 lei / ora
- barci - 20 de lei / ora
Cu vaporasul, plecare de pe malul marii in zona Obelisc
o plimbare cu vaporasul pentru adulti - 10 lei / jumatate de ora
o plimbare cu vaporasul pentru copii - 5 lei / jumatate de ora
preturile pentru grupurile organizate se negociaza

Turistii se pot plimba cu vaporasul pe mare si la Mamaia si pot beneficia si de plimbari cu hidrobiciclete, ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si scoala de yachting, tractari cu banane gonflabile, tractari cu colaci gonflabili, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip catamaran si caravele.

Din zona Cazino Mamaia se pot efectua plimbari cu vaporasul pana pe Insula Ovidiu, unde se spune ca s-ar afla mormantul poetului exilat. Insula ofera posibilitati de cazare si are un restaurant cu specific pescaresc. Insula Ovidiu se afla in mijlocul lacului Siutghiol. </p>

Vote it up
227
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza