Patru crese noi in Bucuresti

Primaria Capitalei a deschis ieri patru centre de ingrijire pentru copii, cu o capacitate totala de 70 de locuri  
 
<p>Cele patru centre de ingrijire pentru copii au in total 70 de locuri si fac parte din proiectul "Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine", lansat in Capitala de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.
 
Trei dintre centre vor functiona in sectorul 3 al Capitalei, in Ansamblul de locuinte Strapungerea Marasesti (40 de locuri), strada Lucretiu Patrascanu 17 (zece locuri) si in strada Ceairului 13 (zece locuri). Cel de-al patrulea centru are zece locuri si va functiona in sectorul 6 al Capitalei, in Bulevardul Ghencea 34.
An-Tan-Te, numele sub care vor functiona aceste centre, reprezinta un nou model de servicii de ingrijire pe timpul zilei, bazat pe conceptul de educatie timpurie.

"Conceptul centrelor An-Tan-Te este unul diferit de cel existent in momentul de fata in Romania, programele de ingrijire si educatie timpurie fiind replicate dupa model Occidental. Aceste centre au fost gandite ca un model de institutie care sa tina seama nu numai de nevoile materiale, ci si de cele de dezvoltare intelectuala si emotionala a copiilor din aceasta grupa de varsta", se arata in comunicatul Municipalitatii. </p>

Vote it up
174
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza