Paste Primavera

Sapte tipuri de legume intr-o singura farfurie! Aveti in fata un adevarat regal de vitamine

 

<p>

Se obtin 4 portii
Pregatire: 15 min.
La foc: 25 min.

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
4 rosii prunisoara, tocate mare
1 cartof potrivit, curatat, taiat in felii de 0,5 cm
2 catei de usturoi, taiati felii
1 cana ciuperci, taiate felii
3/4 cana supa de pasare, degresata, sau supa de legume
450 g sparanghel curatat, taiat in bucati de 1,5 cm, oparit
1 cana mazare congelata, dezghetata
1 dovlecel galben, potrivit, taiat in felii groase de 0,5 cm
1/4 cana busuioc proaspat, tocat marunt
1/4 cana branza parmezan rasa

Preparare:

Intr-o cratita potrivita, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga rosiile, morcovul si usturoiul. Se calesc timp de 10 minute. Se adauga ciupercile si supa. Se fierb 10 minute. Se adauga sparanghelul, mazarea si dovlecelul. Se fierb circa 2 minute, pana cand legumele s-au fragezit. Se adauga busuiocul si branza rasa. Se acopera si se pun deoparte, mentinandu-se calde.

Intre timp, intr-o oala mare, se fierb pastele in apa cu putina sare, pana se moaie, urmand instructiunile de pe pachet. Se scurg. Se pun in castronul in care se vor servi. Se adauga sosul cu legume. Se amesteca. Se servesc imediat.

Pentru mai multe retete culinare acceseaza site-ul www.lumearetetelor.ro

</p>

Vote it up
137
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza