Parteneriat exclusiv Tarsago-Vodafone

Tarsago Romania devine partener exclusiv al Vodafone pentru vanzarea serviciilor de publicitate.
 

Vodafone Romania a semnat noi parteneriate pentru vanzarea solutiilor de Mobile Advertising, intelegeri prin care gama de servicii AdPlus beneficiaza de o mai buna acoperire in tara. 

Astfel, serviciile de publicitate bazate pe canalele SMS si MMS vor fi reprezentate la vanzare de Httpool Online and Mobile Advertising si de Mediapost Hitmail.

De asemenea, Tarsago Romania devine partener exclusiv pentru vanzarea serviciilor de publicitate prin Bill Insert (pliante introduse in facturile tiparite Vodafone), iar Mobuy continua sa fie partener exclusiv al aplicatiei pentru smartphone. Aplicatia Mobuy poate fi descarcata gratuit din Google Play si Appstore.

Serviciul de Mobile Advertising ofera posibilitatea de a transmite mesaje comerciale si continut personalizat clientilor Vodafone, prin diverse canale media (SMS Push, SMS insert, MMS Push, Bill insert, aplicatia Mobuy). De asemenea, serviciul permite selectarea precisa a audientei, in funcţie de multiple criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj, precum si optiunea de a realiza campanii interactive cu raspuns in timp real.

Pentru activarea serviciului AdPlus, clientii Vodafone Romania pot suna gratuit la numarul de telefon *567. Doar clientii Vodafone Romania care opteaza pentru activarea serviciului AdPlus pot primi mesaje comerciale pe telefonul mobil.

Compania Tarsago Media Group este activa in cinci tari din Europa: Polonia, Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia.

Tarsago Romania S.R.L. este detinatoarea licentei exclusive pentru a vinde produse Reader’s Digest in Romania. Pe piata din Romania avem o experienta de 10 ani in campanii de Marketing Direct, utilizand canalele de direct mail (posta), digital (email), telemarketing, sms.

In Romania, Tarsago detine o baza de date de peste 7 milioane clienti adresabili prin posta, peste 500,000 clienti adresabili prin email si peste 1 milion adresabili prin campanii de telemarketing.

Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul www.tarsago.ro.

Vote it up
622
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza