Paradisul dulciurilor de toamnă

Cele mai fastuoase delicii dulci îți dau întâlnire la târgul Sweet Fest, ediția de Halloween. 
 

Varcolacii, liliecii și fantomele prin viață prin diverse gusturi și arome, în perioadă 26 octombrie – 1 noiembrie la Sweet Fest, în mall Promenada, Calea Floreasca nr. 246B, metrou Aurel Vlaicu.

 

De Halloween, cele mai înfricoșătoare coșmaruri se transformă în dulciuri și ciocolată, iar târgul Sweet Fest își propune să transforme această sărbătoare într-un paradis al dulciurilor, cu produse care de care mai înfricoșătoare, dar cu gust și design aparte.

 

În cele șapte zile de festival o să ne delectăm papilele gustative cu minunatele bunătăți formate din praline belgiene, specialități grecești, turcești și libaneze, torturi special create pentru diverse ocazii, figurine și sculpturi din marțipan, cupcakes, cake pops, macarons, cozonac tradițional, prăjituri românești, specialităti din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn, deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, ustensile și recipiente pentru depozitarea alimentelor, precum și zeci de condimente și mirodenii atent selecționate.

 

Faimoasa ciocolată, deja consacrată ca un deliciu culinar, o să vă întâmpine la târg în diverse forme și culori, simplă, cu alune sau nuci, fructata sau condimentată. care de care mai ademenitoare.

 

Călătoria gastronomică prin tărâmul celor mai “terifiante” deserturi o să fie însoțită de spectacolul vizual în care poveștile de groază prind formă într-un mod inedit prin decoruri surprinzătoare, concursuri, face painting pentru cei mici, degustări de produse și multe alte surprize.

 

Sweet Fest, ediția de Halloween, a debutat luni, 26 octombrie, orele 10:00 și se încheie duminică, 1 noiembrie, orele 22:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate cele 7 zile de eveniment.

 

Detalii:

 contact@sweetfest.info

 www.facebook.com/SweetFest

Vote it up
264
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza