Păpușile Muppets vin și în România

 Află când ajunge Elmo în orașul tău! 
 

 Celebrele Păpuși Muppets aduc mega-producția “Sesame Street Live – Elmo Makes Music”, în premieră, în România!

 

O mulțime de generații au crescut alături de Păpușile Muppets! După mai bine de trei decenii, celebrele personaje ajung în România, cu un spectacol muzical, gândit pentru copiii de toate vârstele!

 

 Te vei putea întâlni cu Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie, Telly și multe alte păpuși vesele! Alături de personajele colorate, te vei juca, vei dansa și vei cânta pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz și country!

 

 Programul turneului :

 •                17 noiembrie – București – Sala Palatului, orele 19:00

 •                18 noiembrie – Ploiești – Sala Sporturilor Ploiești, orele 19:00

 •                19 noiembrie – Brașov – Patinoarul Olimpic Brașov, orele 19:00

 •                20 noiembrie – Cluj – Casa de Cultură Cluj, orele 19:00

 •                21 noiembrie-Cluj-Casa de Cultură Cluj, orele 17:00

 •                22 noiembrie – Oradea – Sala Sporturilor Oradea, orele 19:00

 

 

 Povestea spectacolului:

 

 “Zana în formare”, Abby Cadabby, vrea să își facă o trupă pe Sesame Street, însă îi lipsesc toate instrumentele. Cum va rezolva Abby această problemă? Noii săi prieteni, Păpușile Muppets și micii spectatori, îi vor sări în ajutor, pentru a o ajuta să descopere altfel de instrumente, la care nici nu s-ar fi gândit: vase, linguri, borcane și chiar capacele de la coșurile de gunoi!

 În această poveste muzicală, plină de culoare și veselie, Elmo și prietenii săi îi vor învăța pe copii și părinți, că oricine poate să cânte și să compună muzică deosebit de frumoasă.

 Biletele se găsesc la Sala Palatului, în rețeaua Bilete.ro la magazinele Inmedio, Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos și online pe www.bilete.ro, la casieriile teatrelor din fiecare oraș precum și distribuitorii autorizați.

 Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 185 lei, VIP – 165 lei, cat.I – 145 lei, cat.II – 99 lei, cat.III – 85 lei și cat.IV – 67 lei.

  Mai multe detalii aici:

Vote it up
186
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza