Optiuni dinamice pentru clientii Reader’s Digest

Afla tot ce ai nevoie sa stii despre contul de client
 

<p>Din dorinta de a iti veni tot timpul in ajutor si de a simplifica lucrurile, Reader’s Digest iti pune la dispozitie serviciul on-line Cont Client.

Accesandu-ti contul personal iti va fi mult mai usor sa consulti lista cu produsele comandate sau achitate si, daca e nevoie, iti poti modifica sau adauga detaliile de contact (nume, adresa, e-mail, telefon, etc.). Astfel vei putea sa afli orice informatie vei dori privind comenzile, platile sau restantele (prin optiunea Soldul contului); vei putea sa-ti consulti istoricul comenzilor (Istoric comenzi) sau detaliile platilor anterioare (Istoric plati).

Toate acestea din confortul casei tale sau cand dispui de 10 minute libere. Profitand de aceasta optiune creata pentru tine, vei economisi timp si iti va fi la indemana ori de cate ori vei avea nevoie.

De acum nu mai trebuie sa faci drumuri speciale la posta, banca sau CEC caci poti achita on-line produsele, in deplina siguranta, cu orice card bancar, evitand astfel cozile. Toate raspunsurile la intrebarile tale legate de comenzi sau plati, se gasesc in contul tau de client!

Pentru ca lucrurile sa mearga mai usor si mai simplu, am creat pentru tine optiunea Cont Client!</p>
 

Vote it up
192
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza