Opera comica pentru copii

Cei mici sunt asteptati la noua stagiune de opera, care a debutat in aceasta saptamana
 

<p>

Stagiunea a debutat, luni, cu musicalul „Diamantul si Gasca” in regia Stelei Popescu, dupa povestirea celebrului scriitor de romane politiste, Sir Arthur Conan Doyle.

Colaborator permanent al binecunoscutei instututii de cultura, unde are roluri memorabile precum acela din musicalurile ”Coana Chirita” (regia Cristian Mihailescu) si „Piatra din casa”, marea actrita Stela Popescu, vedeta a Teatrului de Revista “Constantin Tanase”, a debutat la Opera Comica pentru Copii in anul 2011 intr-o noua postura: aceea de regizor al musicalului “Scufita Rosie”.

Scenografia apartine directorului artistic Viorica Petrovici, nominalizata la Premiile CESAR 2012 pentru Costumele semnate pentru filmul artistic ”Insula Femeilor” de Radu Mihaileanu), iar coregrafia este semnata de Sorina Tiron.

Spectacolele de opera pentru copii au loc in Sala Giulesti (Calea Giulesti nr. 16, sector 6), iar programul musicalului „Diamantul si Gasca” in aceasta luna este:
Luni : 8, 15, 22, 29 octombrie – ora 11.00, ora 13.00;
Marti: 9, 16, 23, 30 octombrie – ora 11.00, ora 13.00.

Stagiunea 2012 – 2013 a Operei Comice pentru Copii va continua, in luna noiembrie cu musicalul „Coana Chirita” (dupa “Chirita in provincie” de Vasile Alecsandri, muzica: Al. Flechtenmacher), cu Stela Popescu de data aceasta in rolul principal.

In decembrie, va avea loc premiera spectacolului “Vrajitoriile lui Dulcamara” (adaptare dupa opera "Elixirul Dragostei" de Gaetano Donizetti). Luna ianuarie 2013 este rezervata Baletului de Buzunar “Cenusareasa”, urmat in februarie de “Il signor Bruschino” de Gioachino Rossini, in martie fiind programat Baletul de Buzunar “Pygmalion“.

O alta premiera a Operei pentru Copii este programata in luna aprilie. Este vorba despre Baletul de Buzunar “Frumoasa din Padurea Adormita”.

Mai multe informatii privind programul se pot obtine de pe site-ul Operei.
</p>

Vote it up
118
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza