O noua stagiune muzicala

Orchestrele si Corurile Radio au pus in vanzare abonamentele pentru toamna-iarna 2012
 
Orchestrele si Corurile Radio a lansat noile abonamente pentru perioada toamna - iarna 2012. Publicul iubitor al muzicii clasice isi poate procura abonamente in perioada 29 august-11 septembrie 2012, de la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Noua stagiune va debuta cu o serie de evenimente extraordinare in care vor evolua cei mai apreciati artisti din tara si strainatate.
Melomanii sunt asteptati, miercuri, 19 septembrie, la o «confruntare» artistica intre doua viori de colectie, Stradivarius si Guarneri, care isi vor masura maiestria gratie celor doi violonisti de talie internationala Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, in acompaniamentul pianistului Horia Mihail. Recitalul face parte din cea de-a doua editie a turneului national «Duelul viorilor».
Evenimentul va fi urmat de concertul de deschidere al Orchestrei Nationale Radio - vineri, 12 octombrie, care are in program celebra cantata Carmina Burana (Carl Orff), un prilej pentru a il aplauda pe noul dirijor principal al Orchestrei Nationale Radio: Tiberiu Soare.
Solista serii va fi Luiza Borac, cunoscuta pianista de origine romana stabilita in Germania, care va interpreta alaturi de orchestra Concertul in Do major pentru pian si orchestra de Mozart.
Miercuri, 17 octombrie, este randul Orchestrei de Camera Radio sa isi reintalneasca prima oara publicul in noua stagiune sub bagheta dirijorului sarb Dejan Savic si avandu-l la orga pe solistul ceh Pavel Kohout, cu un program original.
Programul stagiunii 2012-2013 a Orchestrelor si Corurilor Radio poate fi consultat pe  site-ul orchestre.srr.ro.
 
Vote it up
266
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza