O noua animatie in cinema

Puterea visurilor indraznete: povesti care ne incurajeaza sa tintim spre stele
 

<p>

Turbo este un melc care viseaza sa devina cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteza a facut din el o ciudatenie si un paria in comunitatea melcilor, care sunt lenti si prevazatori din fire.

Turbo isi doreste cu disperare sa evadeze din viata lenta pe care o duce. I se ofera aceasta sansa dupa un accident bizar, in urma caruia dobândeste capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, inzestrat acum cu o rapiditate iesita din comun, porneste la un drum extraordinar, dorind sa atinga imposibilul: sa concureze impotriva celor mai buni piloti, in cursa Indianapolis 500.

Alaturi de Turbo se afla echipa lui devotata de melci de curse - un grup pestrit de melci dependenti de adrenalina si rai de gura, cu cochilii care arata ca niste masini de curse stradale in miniatura. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând sa isi lase limitele sa stea in calea visurilor lui.

Prin insasi natura lor, visurile sunt bizare si impresionante. Dar putine visuri sunt atât de neobisnuite precum cel al eroului din TURBO, noua aventura 3D prezentata de studioul de animatie DreamWorks.

E o poveste entuziasmanta despre un banal melc de gradina care are telul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondiala.

Mersul in ritm de melc nu prezinta niciun interes pentru aceasta faptura tenace si aventuroasa, care e hotarâta sa mearga mai repede, cu orice pret. Turbo isi transforma fantezia in realitate, intr-un film distractiv si palpitant, care te inspira. Filmul, regizat de David Soren, demonstreaza ca, pentru cei care indraznesc sa viseze, lumea poate fi o sursa de incântare, inspiratie si implinire.

Mai multe detalii AICI

</p>

Vote it up
218
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza