O bucătărie de vis, cu bani puțini

Idei simple și la îndemână pentru reamenajarea bucătăriei
 

Candice Olson, expert în design interior, te învață să îți decorezi bucătăria de vis, cu bani puțini:

1. Pentru a-ți împrospăta bucătăria, poți schimba culoarea pereților. De exemplu, înlocuiește albul cu un orange, care oferă mai multă prospețime. În acest fel, efectul va fi garantat!


2. În cazul în care corpurile suspendate ți se par ușor demodate, dă-le jos și redecorează-le, aplicând câteva pete de vopsea: câteva linii trasate ordonat sau haotic, orice să se identifice cu ideea de noutate. Poți renunța chiar și la ușile acestor corpuri, transformându-le astfel într-o vitrina în care poți aranja vasele și paharele deosebite.3. Ce zici să înlocuiești masa laminată cu una din granit? Poți alege câteva culori vesele, care oferă un plus de prospețime, eliminând senzația de bucătărie "de modă veche".


4. Nu e așa că obosești mereu atunci când trebuie să cureți peretele din spatele aragazului, unde se adună toți stropii de mâncare gătită? Există multe variante care îți pot ușura munca! Ce spui dacă ai instala în acest loc o placă din oțel inoxidabil? În mod sigur, această alegere va fi una extraordinară, deoarece îți va fi mai ușor să o cureți (este nevoie de doar câțiva stropi de detergent lichid, un burete, iar placa din oțel inoxidabil se curăță cât ai clipi), dar va oferi și un alt aspect bucătăriei tale.5. Instalează o sursă de lumină sub un corp suspendat – acest lucru poate schimba "suflul" bucătăriei tale. Nu creează doar un cadru modern, dar atrage și atenția asupra plăcii strălucitoare din oțel inoxidabil și a mesei din granit.

Sursa: eva.ro

Vote it up
191
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza