Nu suporta oul? Da-i-l pe ascuns

Alimentele pe care cei mici nu le tolereaza trebuie administrate, totusi, in mancarea de zi cu zi
 
<p>
Concluzia apartine expertilor de la Spitalul american de copii John Hopkins Children's Center, care au realizat un studiu pe un grup de copii alegici la oua.

Ei sustin ca, pentru tratatea alergiilor alimentare la copii, dieta acestora ar trebui sa contina si alimentele la care au intoleranta, noteaza Daily Mail.

Specialistii recomanda administrarea in doze mici a alimentelor la care sunt alergici. Astfel, in cazul in care copilul e alergic la oua, este indicat ca din cand in cand sa i se dea si putina omleta, paste si chiar prajituri care contin oua.

Prin aceasta tehnica, savantii sustin ca organismul copilului va invata sa tolereze alimentele la care este alergic. La inceput se vor da doze mici, pentru ca mai apoi sa se ajunga la portii intregi. Totul trebuie luat treptat, iar in cazul in care alergia persista tratamentul trebuie intrerupt, deoarece riscul aparitiei unui soc anafilactic este destul de crescut, avertizeaza specialistii.

Pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control, specialistii recomanda ca acest tratament sa fie urmat sub stricta supraveghere a unui specialist.

Citeste stirea integrala AICI.

</p>
Vote it up
314
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza