NOU! Pentru copii de toate varstele

Site-ul Reader’s Digest s-a pregatit pentru joaca
<p>Pentru ca stim cat de importante sunt jocul si joaca in viata oricui, Reader’s Digest ti-a pregatit noi surprize! La sectiunea Jocuri & Umor, poti gasi 10 jocuri interactive, care iti vor stimula imaginatia, memoria, abilitatile de rezolvat puzzle-uri si probleme logice. Mai mult, toate se pot juca direct online si gratuit!

Iata cateva dintre jocurile pe care le poti gasi pe aici: Fermierul Youda, un joc in care poti experimenta viata la tara in adevaratul sens al cuvantului si in acelasi timp iti vei dezvolta abilitatile strategice. Vei avea in grija o ferma, vei creste recolte si vei aproviziona toate magazinele cu ceea ce au nevoie, precum un fermier adevarat.
Cine nu a auzit de Texas holdem? Asul Pokerului este un joc captivant al carui scop final este cucerirea Texasului. Iti poti crea un personaj feminin sau masculin cu care vei juca in turneele de poker, impotriva profesionistilor din vestul salbatic.
Tot aici, la sectiunea Jocuri & Umor, vei gasi si jocuri precum Bubble Spinner sau Insula piratilor cu care te poti distra in pauza de la birou sau oricand ai cateva momente libere pentru a te relaxa.
Acestea sunt doar cateva dintre jocurile pe care le poti gasi pe Reader’s Digest, iar in curand vei avea ocazia sa experimentezi si mai multe!

Cand esti gata pentru distractie te asteptam pe www.erd.ro/jocuri-gratuite!</p>

Vote it up
275
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza