NOU! Acum plata si prin BCR

De acum poti plati facturile tale la orice sucursala BCR
 
<p>Din dorinta de a iti veni mereu in ajutor si de a simplifica lucrurile, Reader’s Digest iti pune la dispozitie posibilitatea de a face plati si prin BCR. De acum poti plati facturile tale la orice sucursala BCR, rapid, usor si simplu. Nu uita insa ca poti plati si prin CEC Bank si prin mandat postal.
 
De asemenea, nu uita ca iti punem la dispozitie serviciul on-line Cont Client. Accesandu-ti contul personal iti va fi mult mai usor sa consulti lista cu produsele comandate sau achitate si, daca e nevoie, iti poti modifica sau adauga detaliile de contact (nume, adresa, e-mail, telefon, etc.). Astfel vei putea sa afli orice informatie vei dori privind comenzile, platile sau restantele (prin optiunea Soldul contului); vei putea sa-ti consulti istoricul comenzilor (Istoric comenzi) sau detaliile platilor anterioare (Istoric plati).

Poti achita on-line produsele, in deplina siguranta, cu orice card bancar, evitand astfel cozile. Toate raspunsurile la intrebarile tale legate de comenzi sau plati, se gasesc in contul tau de client!</p>

Vote it up
350
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza