Nebunie la ultimul Harry Potter

Filmul Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 a dominat incontestabil box office-ul romanesc din ultima perioada 
 
<p>Ultimul film al fenomenului mondial ce are la baza romanele lui J.K. Rowling, Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 a fost lansat simultan, pe 15 iulie, in 26 de cinematografe din tara si a devenit odata cu premiera sa pe ecranele romanesti cel mai rasunator debut al seriei la noi in tara.
 
Dupa ce a doborat mai toate recordurile posibile, generand inca din primele zile incasari de peste 476 de milioane de dolari la nivel mondial, Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 a fost lansat simultan in 59 de teritorii si a devenit cea mai de succes premiera cinematografica a tuturor timpurilor din Anglia, unde a obtinut incasari de 36,6 milioane de dolari si Australia, care a generat venituri de 26,7 milioane de dolari.
 
Printre recordurile doborate de ultimul Harry Potter in Statele Unite, se numara acela pentru cel mai bun box office pentru o singura zi, cand a cumulat 92,1 milioane de dolari, si totodata recordul pentru cea mai buna zi de lansare.
 
Filmul a inceput sa desfiinteze recordurile precedente inca dinaintea lansarii, numarul colosal de bilete vandute in avans oferind un prim indiciu al box office-ului fenomenal ce avea sa urmeze.
 
Aflati pentru ultima data pe marile ecrane in interpretarea legendarelor personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson, isi iau ramas bun de la fani alaturi de nume mari ale cinematografiei precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter.

In acest capitol final, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.
 
Episodul final al luptelor magice promite scene de lupta impresionante intre vrajitori si Devoratorii mortii, puse in valoare de tehnologia 3D si IMAX 3D. O productie Warner Bros., Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 poate fi vizionat in prezent in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema, Patria (Bucuresti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Pheonix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni - in 3D si Imax, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). </p>

Vote it up
158
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza