Muzeul vibrează

Vă invităm în vibrantul spaţiu al Muzeului George Enescu la un program educativ
 

Muzeul vibrează” este un program de educație prin muzică și mișcare creativă, conceput de echipa noastră în colaborare cu muzicieni și dansatori.

 

Activităţile propuse sunt potrivite pentru întreaga familie, astfel copiii şi părinţii se vor juca creativ prin mișcare, se vor familiariza cu obiectele de patrimoniu din cadrul muzeului ce amintesc de copilăria compozitorului, prin intermediul muzicii şi mișcării creative vor afla despre viața şi opera acestuia, vor învăţa cum îşi pot face propriile lor instrumente muzicale sau ce fel de sunete scot acestea.

Programul este susținut de un educator muzeal cu experiență în zona dansului contemporan și a terapiei prin dans și un muzician. respectiv, flautista Casandra Iamandi și conține jocuri amuzante care îi familiarizează pe copii cu diferite timbruri ale sunetelor, cu instrumente și familiile lor și cu modul de funcționare a orchestrei.

 

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: inscrieri@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

 

Program de desfășurare:

- Duminică, 15 noiembrie, ora 10,00 – pentru copii de 2-3 ani;

- Duminică, 15 noiembrie, ora 11,30 – pentru copii de 4-6 ani.

Taxă de participare:
o 60 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil),
o 80 lei/familie formată din trei membri,
o 90 lei/ familie formată din patru membri etc.

Mai multe detalii aici:

Vote it up
153
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza