Mulțumesc!

An de an, odată cu venirea primăverii, alegem o zi pe care v-o dedicăm în exclusivitate vouă, cititorilor noștri
 

De data aceasta am decis, impreuna cu toti ceilalti redactori-sefi din lume, ca aceasta zi sa fie 10 martie. E o zi cu adevarat speciala pentru noi: in toate cele 45 de tari unde exista editura Reader’s Digest, fiecare angajat (da, fiecare, chiar si directorii generali!) isi petrece ziua scriind mesaje de multumire, dand telefoane si trimitand e-mailuri menite sa exprime gratitudinea fata de voi.

In cazul in care mesajul nostru nu va ajunge si la tine, este important pentru mine sa stii ca, in aceasta zi, ma gandesc la voi toti, atat la abonatii nostri loiali, cat si la cei care se opresc, luna de luna, la chiosc, pentru a cumpara Reader’s Digest.

Sper ca ti-au placut schimbarile pe care le-am facut in revista, la inceputul acestui an, si ca reusim sa iti oferim, in fiecare luna, informatiile si reportajele pe care ti le doresti. Iti multumesc in mod deosebit daca te numeri printre cei care ne-au trimis scrisori si fotografii, bancuri, anecdote sau povesti emotionante din viata, dar si daca ne urmaresti pe erd.ro si facebook. Vreau sa stii ca, chiar si atunci cand nu am reusit sa raspund, am citit si am apreciat cu adevarat fiecare mesaj in parte.

DeWitt Wallace, cel care a fondat Reader’s Digest in anul 1922, a fost un om simplu, modest, al carui vis era ca aceasta revista mica sa ramana, peste ani, un prieten loial si folositor cititorilor sai. De la el am invatat ca cel mai de pret cuvant, pe care nu trebuie sa uitam sa vi-l adresam, iar si iar, voua, cititorilor nostri, este: multumesc.

Cu drag,

Anca Titorov

redactor-sef al revistei Reader’s Digest Romania

Vote it up
194
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza