Mos Craciun se lasa inchiriat

Si nu oricum. Ci de la Crucea Rosie, inchiriere in urma careia primesc daruri si cei saraci
 
<p>
Pana pe 24 decembrie 2011, Mos Craciun si ajutoarele sale, craciunite si spiridusi, vor putea fi inchiriati de bucuresteni de la voluntarii Crucii Rosii Romane - Filiala Sector 4 Bucuresti. Echipa Mosului va asigura animatia si buna dispozitie in cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Este cel de-al patrulea an cand voluntarii Crucii Rosii Romane - Filiala Sector 4  organizeaza aceasta campanie. Scopul ei este de a strange fonduri pentru sustinerea proiectelor cu caracter umanitar derulate de Filiala Sector 4 a Crucii Rosii Romane, in sprijinul persoanelor vulnerabile.

"O echipa tanara formata din 20 de voluntari vor fi in acest an ajutoarele lui Mos Craciun si vor face posibila prezenta Mosului in timp real in cat mai multe locatii. Daca anii trecut ne-am indreptat mai mult atentia catre ajutorarea persoanelor varstnice si a copiilor, de data aceasta ne dorim ca din banii colectati sa sprijinim persoanele fara adapost care in perioada rece intampina probleme.

 
Asadar, cei ce vor apela la serviciile noastre vor avea ocazia sa faca si un gest umanitar pe langa bucuria oferita propriilor copii", a declarat Lacramioara Raiciu, coordonator campanie.

Baloanele de sapun, muzica, jocurile de energizare, pictura pe fata sunt doar cateva dintre activitatile pe care ajutoarele Mosului le vor desfasura.

Tarifele* pentru inchirierea Mosului si a echipei sale sunt: 150 lei – pentru familii, 300 lei – pentru gradinite, scoli, ONG-uri, 450 lei – pentru firme.

Programarile se pot face la telefon 0752.442.893 sau pe adresa voluntari@crucearosie-sector4.ro.

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Ai nevoie de bani? 18 ron/zi pentru 25.000 lei credit de nevoi personale. Aplica</a></strong>
 
Vote it up
201
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza