Monopoly cu bani adevărați

În Franța va apărea o ediție aniversară a jocului, cu bani reali
 

Monopoly împlinește 80 de ani în Franța și, pentru această ocazie specială, producătorii le-au pregătit pasionaților o surpriză. Nu există niciun fan Monopoly care să nu își fi imaginat cum ar fi ca banii din interiorul jocului să fie reali, notează The Guardian. Doar un joc va conține premiul maxim, în care fiecare bancnotă este înlocuită cu bani reali, premiul ridicându-se la suma de 23.268 de dolari. În plus, zece cutii vor conține cinci bancnote de 20 de euro, două de 50 de euro și una de 100 de euro, iar alte 69 de jocuri vor conține cinci bancnote de 10 euro și cinci de 20 de euro.

"Am vrut să facem ceva unic. Când am întrebat clienții din Franța, aceștia ne-au spus că vor să găsească bani reali în cutiile Monopoly", a explicat Florence Gaillard, brand manager la Hasbro France.

Operațiunea de schimbare a bancnotelor a fost strict secretă și s-a desfășurat în orașul Creutzwald, locul în care jocul este împachetat înainte de a fi trimis în Franța. În timp ce pregăteau surpriza pentru fani, producătorii au întâmpinat și o problemă: cutia care conținea bani reali era mai "umflată" decât una normală. În ceea ce privește greutatea, nu există nicio diferență, a specificat Gailard.

În Franța se vând 500.000 de jocuri Monopoly anual. Cele 80 de cutii norocoase sunt ascunse printre cele 30.000 de jocuri: clasic, junior, electronic și "vintage".

Sursa: HotNews.ro

Vote it up
248
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza