Minitarte cu capsuni

Acest desert aspectuos este usor de pregatit, iar cupele din foi chinezesti wonton se gasesc si in magazine

 

<p>

Pregatire: 25 min.
Coacere: 10 min. plus racirea
Se obtin 12 minitarte

Ingrediente:

12 foi wonton (want tan)
3 linguri unt, topit
1/3 cana zahar brun
3/4 cana branza mascarpone
2 linguri miere
2 lingurite suc de portocale
3 cani capsuni proaspete, taiate felii
Frisca si menta proaspata, optional

Preparare:

Se ung cu unt foile wonton, pe o fata. Se pune zaharul brun pe o farfurie; se apasa deasupra foile, pe partea unsa, astfel incat sa se inveleasca in zahar. Se preseaza foile in forme de briose, unse cu putin ulei. Se coc la 160°C, timp de 7-9 min. sau pana cand se rumenesc usor pe margini. Se scot si se lasa pe gratar pana la racirea completa.

Intr-un castron, se combina branza, mierea si sucul de portocala. Se pune cate 1 lingura de amestec in fiecare cupa wonton. Se aranjeaza deasupra capsunile. Minitartele se pot orna cu frisca si menta, daca se doreste.

Pentru mai multe retete culinare acceseaza site-ul www.lumearetetelor.ro

</p>

Vote it up
135
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza