Mergand deasupra Marelui Canion

Nik Wallenda, acrobatul supranumit “Regele mersului pe sarma”, a intrat in istorie drept primul om care a traversat Marele Canion mergand pe sarma
 

<p>

Wallenda s-a aflat la cea mai mare inaltime pe care a incercat-o pana acum, adica la 457 metri pe deasupra raului Little Colorado - o inaltime mai mare decat cea a Empire State Building. Traversarea propriu-zisa a durat 22,54 minute si a presupus parcurgerea distantei pe un cablu cu diametrul de 5 cm.

Discovery Channel a difuzat in direct evenimentul in Statele Unite si in 223 de alte tari din intreaga lume, inclusiv in Romania, luni, 24 iunie, de la ora 03.00. In Romania, programul poate fi urmarit si in reluare azi, 25 iunie, de la ora 20.00.

Traversarea pe sarma a Marelui Canion reprezinta al 8-lea record mondial pentru Nik Wallenda, al carui palmares include si traversarea Cascadei Niagara pe sarma în 2012, mergand din Statele Unite pana în Canada. Acum, Nik se pregatete deja pentru urmatorul lui proiect important care ar putea fi traversarea pe sarma a distantei dintre Empire State Building și Chrysler Building.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati www.discovery.ro sau intrati pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania si pe Twitter @DiscoveryRo.

</p>

Vote it up
194
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza