Marturie din Turcia

Ana Teodorescu ne-a povestit cat de bine s-a simtit in excursia in care a fost invitata de Reader’s Digest
 

<p>

Reader’s Digest a initiat, in 2012, un parteneriat cu agentia de turism Premio Travel, pentru recompensarea celor mai fideli clienti ai nostri printr-o excursie de sapte zile in Turcia.

Excursia a fost organizata intre 5 si 12 noiembrie, iar clientii s-au bucurat de un adevarat itinerariu in mai multe hoteluri de 4 si 5 stele, vizitand locuri speciale, pline de farmec si de o frumusete incantatoare, cum ar fi Antalya, Licia, Efes, Pamukkale si Hierapolis.

Una dintre clientele si cititoarele Reader’s Digest s-a simtit atat de bine in Turcia, alaturi de sotul sau (foto sus), incat a decis sa ne trimita o scrisoare pe adresa redactiei.

In perioada 5-12 noiembrie, eu si sotul meu ne-am bucurat de o excursie in Turcia. Va multumesc pentru serviciile pe care mi le-ati acordat gratie colaborarii dintre  dvs. si agentia turca, ceea ce a atras  si dorinta sotului meu de a ma insoti.
Acolo am intalnit  turisti din multe tari, iar cu cei a caror limba o cunoastem (franceza, rusa , italiana, engleza), am  discutat despre frumusetile Antalyei si sericiile deosebite oferite in hoteluri si restaurante.
Majoritatea turistilor erau castigatori ai excursiei, ca urmare a colaborarii cu Reader's Digest.
Spre deosebire de noi, romanii, cei din Franta, de exemplu, au primit ca premiu doua locuri, servicii complete (all inclusive), deci mult mai avantajos.
Noi ne-am bucurat de  ceea ce ni s-a oferit (dar pe viitor poate incercati sa obtineti conditii egale pentru romanii nostri ca sa nu fie discriminare).
Excursiile organizate, orasele vizitate, serviciile hoteliere si de restaurant au fost la cel mai inalt nivel. Comparand cu ce avem in Romania, din pacate, suntem ramasi foarte mult in urma.
Acolo nu am vazut nici un cersetor, nici  un caine fara stapan, nici o hartie aruncata pe jos. Toate preturile erau in euro, destul de mari fata de veniturile noastre. Turcii sunt muncitori, politicosi si poti comunica cu ei in orice limba straina.
Ma intreb, retoric, oare cand vom ajunge si noi sa punem in valoare frumusetile Romaniei si sa prestam servicii turistice de calitate.
As dori sa va mai  scriu despre excursie, sa va trimit fotografii, dar ma tem ca va rapesc prea mult timp.
Va multumesc frumos pentru ocazia pe care ne-ati dat-o sa ne relaxam sapte zile in frumoasa zona a Antalyei.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, energie si bucurii, dvs. si colaboratorilor dvs.
Cu  respect pentru activitatea ce o desfasurati
Ana Ion Teodorescu, Ploiesti

Din consideratie pentru clientii fideli, Reader’s Digest va mai organiza astfel de excursii si in viitor.

</p>

Vote it up
173
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza