Ce frumos e de Crăciun!

Evenimentele lunii decembrie în Europa
 

Târgul de Crăciun „Hans Christian Andersen“: Odense, Danemarca

Intră în lumea magică a Târgului de Crăciun Hans Christian Andersen! Are loc în fiecare an în oraşul natal al scriitorului. Vei vedea un spectacol muzical cu magicieni, artişti şi copii deghizaţi în personaje din poveştile poetului. Poţi să cumperi şi o păpuşă Andersen, cum este cea din imagine (5-14 decembrie).

Cursele din St. Moritz: St. Moritz, Elveţia

O cursă de schi chiar prin mijlocul oraşului? Se întâmplă la St. Moritz. Vizitatorii pot concura în curse de slalom paralel. Poţi vedea ultimele tendinţe într-un spectacol de modă de schi sau poţi asculta muzică soul şi R&B (5-6 decembrie).

Festivalul Sculpturilor de Gheaţă şi Zăpadă: Bruges, Belgia

E un eveniment... fierbinte. Iubitorii poveştilor lui J.R.R. Tolkien nu trebuie să rateze expoziţia de elfi, pitici şi hobiţi, care se încheie pe 4 ianuarie. Sculpturile sunt realizate în întregime din gheaţă şi zăpadă.

Spectacol de Crăciun: Peştera Postojna, Slovenia

Dacă vizitezi faimoasa peşteră din Slovenia în decembrie, vei vedea actori amatori în spectacolul naşterii Domnului şi asculta coruri interpretând colinde. Este o experienţă de neuitat (20-29 decembrie).

Anul Nou: Amsterdam, Olanda

Dacă vrei să călătoreşti de sărbători, vizitează Amsterdam în ajun de Anul Nou. Bucură-te de petreceri de stradă spontane, muzică live în tot oraşul şi focuri de artificii spectaculoase la miezul nopţii.

Vote it up
221
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza