Madagascar 3, la cinema

Noua aventura a leului Alex si a bunilor sai prieteni, Melman, Marty si Gloria, a ajuns si pe marile ecrane din Romania
 
<p>
Producatorii filmulul “Madagascar 3: Fugariti prin Europa” se lauda ca e aventura suprema a intoarcerii acasa a celor mai simpatici rataciti prin lume.

In cea de-a treia seria a francizei care a cucerit publicul si box office-ul international, cumuland miliarde de dolari incasari, Alex (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Gloria (Jada Pinkett Smith) si Melman (David Schwimmer) sunt decisi sa-si gaseasca drumul inapoi spre Gradina Zoo din New York. Lasand Africa in urma, aventurierii nostri fac un ocol si ies la suprafata, in cel mai propriu sens al expresiei, in Europa, intr-o cursa nebuneasca pentru a-i gasi pe pinguinii si maimutele care reusisera sa sparga banca intr-un cazino din Monte Carlo.

Dar acolo, norocul li se infunda cand da peste ei ofiterul de la Protectia Animalelor, capitan Chantel DuBois (Frances McDormand), careia nu-i place deloc sa vada animale hoinarind prin orasul ei si careia ii surade ideea sa vaneze primul ei leu! Ratacitii nostri isi gasesc refugiul perfect intr-un circ ambulant, unde vin cu ideea mareata de a-l revigora, de a-si descoperi talente nestiute, totul pentru a ajunge acasa, la New York, teferi si nevatamati.

Pentru prima data, eroii din Madagascar vor putea fi vazuti in 3D fugind, ascunzandu-se intr-un circ, executand numere mortale si facandu-si prieteni noi.

</p>
Vote it up
294
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza